Dragačevski naprednjaci obeležili slavu Svetu Petku

Danas je u prostorijama SNS U Guči obeležena slava Sveta Petka, inače stranačka slava naprednjaka.

To je bio i povod da se između dve slave osvrne na značajne investicije i postignute rezultate, ali i na planove za nastupajući period.

“Što se naše opštine tiče to je da je u poslednjih godinu dana prisutno povećano ulaganje naročito u putnu infrastrukturu, blizu 90 kilometara puteva u opštini je asfaltirano za ovih godinu dana. Na žalost poplave su nas opet zadesile ali uz pomoć Vlade Republike Srbije i posete Aleksandra Vučića, uspeli smo da uz odobrena sredstva započnemo gradnju bedema u Đeraću i radovi su u toku. U narednom periodu očekuje nas rekonstrukcija vodovoda u Lučanima, takođe radiće se i na rekonstrukciji osnovne i srednje škole u Lučanima i srednje škole u Guči”, izjavio je predsednik opštine Lučani Milivoje Dolović i dodao da će se u 2020. godini nastaviti sa ulaganjem u putnu infrastrukturu i poljoprivredu.

Obeležena slava naprednjaka u Lučanima i Guči, foto: Radio D Lučani

On je naglasio da se u naredne tri do četiri godine očekuje kompletna rekonstrukcija vodovodne i kanalizacione mreže u Dragačevu.

Goste je pozdravio domaćin slave Milomir Bešević. On je prisutnima poželeo puno uspeha u stranačkom radu i da traju mnogo godina na dobrobit građana.

Slavu će sledeće godine slaviti Jovan Kovačević, direktor KC Lučani.

GZS