Fudbaleri Mladosti i Rada odigrali su utakmicu bez pobednika i bez golova u okviru 21.kola Super lige Srbije

Duel ova dva tima praktično je odigran iz trećeg pokušaja, jer su prethodno, ranije zakazani termini za subotu i nedelju, otkazani. Dva puta u dane vikenda, u ranim jutarnjim časovima pod svetlošću reflektora, ljudi koji se bave održavanjem terena, čistili su ga od snega, da bi konačan termin za odigravanje bio ponedeljak. Svakako da je pomeranje termina za odigravanje donekle ostavilo traga na igrače oba tima, ali čini se na domaće znatno više.

Već duže vreme šef stručnog štaba plavo-belih Nanad Milovanović ima problema sa sastavljanjem tima, a na ovom meču pored ranije povređenih Šatare i Miloševića, nije mogao da računa na Lekovića i Petra Jovanovića, koji se povredio već u 3.minutu današnje utakmice.

Centralna figura ovog meča bio je golman gostiju Dušan Marković, koji je tokom celog meča činio bravure i tako spasao svoju mrežu od velikog broja udaraca u okvir gola od strane igrača Mladosti.

Plavo-beli su od samog starta meča kontrolisali loptu i stvarali prilike, međutim slaba realizacija i golman gostiju doprineli su da se ova utakmica završi bez golova. Dvocifren broj izglednih prilika koje je Mladost imala tokom meča preko, Odite tri puta, Pavlovića tri puta, Radivojevića dva puta, Pejovića dva puta, Sinđića, Lazar Jovanovića, Dimića i Jevremovića, zaustavio je golman Rada Dušan Marković i doneo svojoj ekipi jedan bod.

Utakmica protiv Rada bila je poslednja takmičarska u ovoj kalendarskoj godini za ekipu Mladosti. Sada sledi pauza u prvenstvu Super lige Srbije, a u prvom prolećnom kolu plavo-beli gostuju u Šapcu protiv ekipe Mačve.