Fudbaleri Mladosti na pripremama u Antaliji

Fudbaleri Mladosti nalaze se na pripremama u Antaliji, gde pune baterije i bruse formu za predstojeća iskušenja koja ih očekuju u prvenstvu Linglong Tire Super ligi i Kupu Srbije. U sjajnim uslovima i odličnoj atmosferi, plavo-beli su već odradili polovinu priprema.

Od sedam planiranih, do sada su odigrali tri prijateljske utakmice protiv kvalitetnih protivnika (Bischofswerdaer FV 08 – 2:0, Politehnika Lasi – 0:1, Arsenal Tula – 2:2). Prema ranijem rasporedu do kraja boravka u Turskoj, plavo-beli odigraće još četiri kontrolna meča, a protivnici će im biti: Lokomotiva Bugarska, Dinamo Moskva, SV Rid i Tobol.

Stručni štab je na ove pripreme poveo i značajan broj mladih igrača iz omladinske škole, kojima je pružena prilika da prođu kompletne pripreme prvog tima i ujedno se nametnu svojim odnosom, zalaganjem i igrama za prolećni deo sezone.

U paklenom ritmu treninga uz utakmicu na svaka tri dana, igrači koriste svaki trenutak za odmor i oporavak. Kao što se vidi na naslovnoj slici, oporavak posle napornog treninga i utakmice, odradili su u moru.

Radio D / Lučani Info