Hostel u Guči skuplji od letovanja na Maldivima

Od kada je pandemija korona virusa na snazi u Srbiji, jedan od većih problema naših građana jeste gde provesti slobodne dane i iskoristiti leto na najbolji mogući način.

Usled zatvaranja granica svih onih država u koje su Srbi najčešće išli, sama država pozivala je sve građane da svoje poverenje i novac ostave baš u svojoj zemlji, a svoje odmore iskoriste na sprskim planinama, jezerima ali i mestima koje imaju šta da ponude.

Foto: Printscreen

Tako su neka od najatraktvnijih lokacija smeštene u srcu Srbije “preko noći” postala izuzetno popularna, pa je mnogim vlasnicima to izgleda dalo za pravo da iskoriste situaciju u kojoj smo se zatekli, i da potpuno slobodno cene svojih apartmana i vila podignu do potpuno nerealnih iznosa.

Tako je i jedan slučaj smeštaja u Guči, koji nudi dvokrevetnu sobu za 13 dana korišćenja u iznosu od 231.761 dinara. Nažalost, naišli smo i na još nekoliko sličnih primera, pa tako jedna vila u okolini Novog Sada sa plastičnim bazenom košta 1.610 evra za sedam dana.

Foto: Printscreen

Ili dvokrevetna soba sa zajedničkim kupatilom u Guči na 13 dana iznosi 94.822 dinara. Izgleda je Guča ovog leta i te kako popularna, pa shodno tome evo još jednog primera koji je iznenadio sve oni skoji su pokušali da rezervišu svoje letovanje u Srbiji.

Seoska kuća sa letnjikovcem košta 1.224 evra, za sedam noćenja, a uz to ćete dobiti pogodnosti besplatnog parkinga, korišćenja interneta, a na raspolaganju vam je, čak i terasa, a na sve to ćete morati da dodate i 30 evra za takse.

Foto: Printscreen

“Paprene” ponude pogledajte u našoj galeriji: Za ove basnoslovne sume novca možete provesti isti broj dana na nekoj od luksuznih destinacija sveta na drugom kraju planete, poput Tajvana, Tajlanda, i ostalih egzotičnih letovališta.

Lučani Info / Kurir