Izvode se radovi na dva putna pravca prema manastirima Sretenje i Svete Trojice u ukupnoj dužini od 4,5 km

Trenutno se izvode radovi na dva putna pravca prema manastirima Sretenje i Svete Trojice u ukupnoj dužini od 4,5 km. Vrednost radova je 25 miliona dinara, a investiciju u potpunosti finansiraju “Putevi Srbije”. Izvođač radova je preduzeće “Štrabag” iz Čačka.

“Nadamo se da će vremenski uslovi biti povoljni i da ćemo uspeti da završimo planirane rekonstrukcije puteva u Selu Lučani, zaseoku Milovanovići – Mandića groblje, kao i opštinskog puta od Donje Kravarice prema Lopašu. Do kraja ove godine imamo u planu rekonstrukciju još 15 km opštinskih i nekategorisanih puteva.

Ovim putem, izražavam veliku zahvalnost Vladi Republike Srbije, Predsedniku Srbije, kao i “Putevima Srbije” koji su sa oko 500 miliona dinara pružili ogromnu pomoć u obnavljanju puteva u našoj opštini. Uz učešće opštine i građana sa oko 48 miliona dinara, ukupno ćemo rekonstruisan oko 100 km puteva.

Za sledeću godinu su nam u planu još veće investicije za pomoć meštanima u mesnim zajednicama sistemom dva na jedan, kako bismo rekonstruisali što veći broj nekategorisanih seoskih puteva”, izjavio je direktor preduzeća “Dragačevo putevi”, Milija Milenković.

Radio D