Jelica Kovačević dane izolacije provodi na imanju u Milatovićima

Mlada srpska glumica Jelica Kovačević dane izolacije provodi na imanju u Milatovićima, u opštini Lučani, a tamo je i te kako vredna.

Da joj nije dosadno, pokazala je svojim objavama na Instagramu. Ona se latila motike, pa se zaputila na njivu, a rešila je i da sredi kredenac svoje nane. Nisu joj smetale pocepane helanke, već je radila punom parom, a ove objave oduševile su njene pratioce.

Ceo svoj vek sam posrtala za starim stvarima, ofucanim , zaboravljenim, bačenim …U svojim ludilima, traženjima, olujama duše uvek baš na ovom mestu nalazila odgovore jer zapisano je u vremenu i ostavljeno svakom svoje… – napisala je Jelica i nastavila:

Eto, znam da me je i on čekao godinama, te, otvorih ga , skidam jos uvek paučinu staru preko 70 godina i znam da mu je danas preporod … Moji zaključci u poredjenju sa dušama i ormanima je uvek bio isti, ne napustati staro, obnovljati ga ljubavlju i rukama koje su produžetak čovekov za davanje …Podajte zagrljaje ljubavi, obojite svoje nebo i udahnite mu novi život… Hvala otadžbino i matero moja – napisala je glumica.

Lučani Info / Blic / Foto: KOVACEVIC_JELICA / INSTAGRAM