Kompletna sportska oprema za đake i nastavnike

Sportski savez opštine Lučani je početkom godine izvršio nabavku sportske opreme za učenike i nastavnike fizičkog vaspitanja u svih šest osnovnih škola naše opštine.

Kupljeno je 230 kompleta dreseva ( 125 muških i 105 ženskih ), kao i 15 trenerki. Opremu je izradilo preduzeće „Ardu sport“ iz Užica. Ukupan iznos od 270.000,00 dinara, finansirao je Sportski savez opštine Lučani uz pomoć lokalne samouprave, čime se nastavlja trend povećanja ulaganja u školski sport, što je i jedan od njegovih primarnih ciljeva u sadašnjem, a i budućem delovanju.

U sredu, 26. februara i ponedeljak, 02. marta 2020. godine, predsednik Sportskog saveza opštine Lučani, Miroslav Bogićević, sa aktivistima Sportskog saveza i predstavnicima lokalne samouprave, izvršio je zvaničnu podelu opreme svim školama na teritoriji naše opštine. Poželeli su im puno druženja i sportskih uspeha u novoj opremi, a učenici i nastavnici su uzvratili sa obećanjem da će tako i biti.

Pravu priliku za to će imati početkom juna, kada će Sportski savez opštine Lučani, posle dugo vremena, ponovo organizovati Školsku olimpijadu za učenike osnovnih škola sa teritorije naše opštine u Guči, a u čast 170 godina postojanja Osnovne škole “Akademik Milenko Šušić” u Guči.

Lučani Info / Radio D