Likovni uspesi osnovaca opštine Lučani

Lepe vesti stigle su iz OŠ „Bijaći“ iz mesta Kaštel Novi u Hrvatskoj. Učenici Osnovne škole „Milan Blagojević“ iz Lučana i OŠ „Goračići“ iz Goračića, ostvarili su zapažen uspeh na 5. Međunarodnom literarnom, recitatorskom i likovnom natječaju „Ča u versin, riči i pinelu“ u sklopu 29. Čakovskih večeri ČA dičja fantažija oliti mašta može svašta!

Valentina Dostanić, učenica 5. razreda OŠ “Milan Blagojević“ iz Lučana i Lazar Radosavčević, učenik 5. razreda OŠ „Goračići“ iz Goračića , osvojili su 3. mesto u međunarodnoj kategoriji učenika predmetne nastave, dok je učenik OŠ „Milan Blagojević“ iz Lučana, Aleksandar Karanac, 6. razreda, dobio posebnu nagradu Povjerenstva. Mentor im je bila nastavnica likovne kulture, Nataša Koprivica.

Ilija Lončarević, učenik 2. razreda , OŠ “Milan Blagojević“ iz Lučana, pohvaljen je u kategoriji učenika mlađih razreda. Njegov mentor je bila učiteljica, Vojinka Radisavljević.

Ovo je još jedan u nizu dokaza da smo opština veoma talentovanih učenika, ali i vrednih i posvećenih učitelja i nastavnika.

Lučani Info / Radio D