Milčević: Bezimeni likovi preko falš medija šire neistine

Bezimeni likovi i falš mediji preneli su neistine i ja ih apsolutno demantujem.

Opšte je poznato da se na mitinge odlazi dobrovoljno i naravno da je laž da je neko prisiljavan, kazala je za GZS Gordana Milčević direktorka predškolske ustanove „Naša radost” iz Lučana, odgovarajući na optužbe anonimnih zaposlenih vaspitačica iznetih u čačanskom lokalnom tabloidu.

„Tačno je da ja podržavam Aleksandra Vučića i lokalnu vlast ali to je moje pravo. Ja za to imam razlog i reći ću Vam da će prvi put dečija ustanova u Guči biti renovirana zahvaljujući njima, a za tu namenu biće opredeljeno 30 miliona dinara i to 26 iz republičke kase a četiri iz opštinske. Moram da kažem da je MB Namenska koja je državno preduzeće takođe mnogo pomogla da naša deca imaju bolje uslove i zbog toga sam zahvalna direktoru Radošu Milovanović. Ne znam ko tu vidi nešto loše, osim onih zlih koji anonimno spletkare i vuku nazad celu ustanovu”, kaže Milčević.

Na pitanje da li je od vaspitača tražila novac za ketering, Milčević je kazala da je to bila odluka vaspitača povodom dana ustanove a ne njena.
„Ukoliko postoji neki problem uvek mu idem u susret. Nekima je problem što sam Ivanjičanka. To je tačno, ali valjalo je da su se malo informisali o mom radu u Ivanjici. On je itekako vidljiv i prepoznaje se. Nastaviću dalje da se borim za decu koja su pod našim krovom i imam ozbiljne planove. Nemam vremena da tračarim sa onima koji su ćutke gledali kako im ustanova propada”, kazala je ona.

U SNS Lučani kažu da se radi o klasičnim lažima.

„Iz naše opštine kao podrška na miting predsednika otišlo je 490 ljudi. Baš su nam nedostajale te tri navodno šikanirane žene. Laž iz lažljivih medija”, tvrde naprednjaci.

Medisjko sklonište za širenje laži i manipulacija

Inače, prema pisanju lokalnog čačanskog tabloida, nekoliko vaspitača navodno je tvrdilo da ih je direktorka prisiljavala da idu na miting u Kraljevo a zatim im tražila 1000 dinara za ketering. One su navele da trpe mobing ali niko nije dao lično izjavu već je portal preneo kao anonimne.

Naravno na vest, po svom starom običaju, pomenuti medij doda na desetine komentara koje delom piše i sam. Ništa novo iz medijskog skloništa koje u stvari i služi za širenje laži. Na to se sve više Čačana i ne obazire jer ne nasedaju na izlizane niske strasti.

Lučani Info / GZS / Foto: Ustupljena fotografija