Miloš Cvetković pojačao Mladost

Ekipu Mladosti pojačao je iskusni odbrambeni igrač Miloš Cvetković. Njegova osnovna pozicija u timu je na desnom beku, mada po potrebi bekovsku ulogu može odraditi i uz levu aut liniju. Ekipi se priključio tokom priprema na Tari, tako da je imao dovoljno vremena da se prilagodi na način rada plavo-belih:

“Najpre bih želeo da se zahvalim ljudima iz kluba koji su prepoznali moje kvalitete i ukazali mi priliku. Veoma sam srećan i zadovoljan što ću biti deo jedne ovako organizovane ekipe kao što je lučanska Mladost. Saigrači, kao i svi u klubu su me odlično prihvatili, pa sam se veoma brzo uklopio. Očekujem da u novoj sezoni napravimo još bolje rezultate nego što su bili u prethodnoj. Svakako da nam je za dobre rezultate značajan i dobar start u prvenstvu, pa stoga očekujem da ćemo na otvaranju sezone protiv Javora osvojiti sva tri boda”.

Miloš Cvetković (30) ima veliko superligaško iskustvo, a tokom svoje karijere nastupao je za: Zemun, Rad, Palić, Hajduk iz Kule, Napredak i Crvenu zvezdu u kojoj je ponikao i sa kojom ima osvojenu jednu šampionsku titulu. Prethodne dve godine proveo je kao internacionalac u Levskom iz Sofije. Kao omladinac zabeležio je i pet nastupa za U-19 reprezentaciju Srbije. U ovoj sezoni nosiće dres Mladosti sa brojem 29.

Lučani Info / Radio D