Miloš Šatara još dve godine u Lučanima

Stameni štoper, Miloš Šatara i FK “Mladost” produžili su saradnju na još dve godine. Šatara je u Lučane stigao još kao omladinac, a zahvaljujući dobrim igrama u FK “Mladost”, stekao je i status mladog reprezentativca BIH.

Bez obzira na trenutnu povredu, šef stručnog štaba plavo-belih, Nenad Milovanović, smatra da je Šatara jedan od glavnih igrača u njegovom timu:

“Predsednik kluba, Vladimir Đorđević, i ja obavili smo razgovor sa Šatarom, koji je svakako ključni igrač u ekipi Mladosti. Ono što je meni veoma drago, je da smo sa njim produžili saradnju na još dve godine. Bez obzira što je Šatara trenutno povređen, ja se nadam da će se brzo oporaviti i da ga mi možemo očekivati u timu već u drugom ili trećem kolu. Mislim da je Mladost veliki klub i da poštuje igrače i kada su povređeni, što je za mene veoma bitno” istakao je Milovanović.

Miloš Šatara se trenutno nalazi na specijalnom medicinskom oporavku u Beogradu, a očekuje se da će se saigračima pridruži po povratku ekipe sa priprema iz Turske.