Obaveštenje preduzeća “Milan Blagojević Namenska”

Obaveštavamo sve građane Opštine Lučani, da su svi radovi na rekonstrukciji bazena, izgradnji i uređenju svih pratećih objekata završeni.

Na inicijativu generalnog direktora preduzeća „Milan Blagojević – Namenska“ a.d. Lučani mr Radoša Milovanovića, Nadzorni odbor preduzeća odobrio je sredstva za ovaj projekat vredan preko 250 miliona dinara. Zahvaljujući tome, sada imamo jedan od najmodernije uređenih bazena u Srbiji.

Celokupna investicija finansirana je isključivo iz sopstvenih sredstava preduzeća, bez pomoći i učešća državnih institucija, lokalne samouprave i drugih privrednih subjekata koji su vezani za Lučane. Ovo je još jedan poklon preduzeća i radnika „Milan Blagojević – Namenska“ svim sadašnjim i budućim generacijama, koji poboljšava kvalitet njihovog života i ulepšava izgled varošice Lučani.

Svi zaposleni u preduzeću „Milan Blagojević – Namenska“, članovi njihove najuže porodice, sportisti koji treniraju u sportskim klubovima i penzioneri našeg Kolektiva dobijaju propusnice za besplatan ulazak na bazen.
Ovim putem obaveštavamo sve penzionere preduzeća „Milan Blagojević – Namenska“ koji su zainteresovani za dobijanje propusnica da se jave Milki Jovanović Božić na telefone 032 817 903 i 063 10 90 148.

Datum otvaranja bazena zavisi od epidemiološke situacije o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni preko „Radio D“ Lučani, kao i putem portala Lučani Info.

Istovremeno Vas obaveštavamo da restoran u sklopu bazena „Perajbor“ počinje sa radom u petak 24.jula 2020.godine. Pozivamo Vas da budete gosti restorana i da u prelepom ambijentu uživate u specijalitetima koji se nude.

Lučani Info / Radio D