Opštinski odbor SNS-a Lučani: Nećemo dozvoliti rušenje Republike Srbije

„Svaki pristojan građanin Srbije je u prethodna dva dana bio ozbiljno zabrinut i zgrožen slikom koja je dolazila iz prestonice i još nekolicine gradova gde su vandali silom, pesnicama, kamenicama, motikama i isljučivo nasiljem radi nasilja, pokušali da destabilizuju državu Srbiju, skrnavljeći državnu instituciju prvog reda, Narodnu skupštinu Republike Srbije, navodi se u saopštenju OO SNS Lučani.

U jeku borbe protiv opakog virusa, kada je zdravlje građana ozbiljno ugroženo a jedini cilj države, vrednih lekara koji danonoćno spašavaju živote, da se epidemiološka situacija stabilizuje, grupica huligana zajedno sa nekolicinom opozicionih kvazilidera, pokazala je da ne samo da im nije važno kakvu sliku šalju svetu, već i da im i do naroda, za koji se navodno bore, nije stalo.

Prvo su protestvovali protiv mera države u suzbijanju širenja virusa COVID -19, a potom su nastavili da ruše ugled Srbije. Svesno ugrožavajući bezbednost ljudi, rušili su sve pred sobom, bacali baklje, krenuli na svoju policiju, koja je strpljivo i hrabro odolevala svim napadima, sve dok i njihovi životi nisu bili ozbiljno ugroženi. U njihovim očima i postupcima smo mogli videti samo mržnju i želju za krvlju i nasiljem.

Povereništvo OO SNS Lučani najoštrije osuđuje rušenje ugleda naše države, atak na naše institucije i atak na volju naroda, većinskog naroda, koji je na parlamentarnim izborima koji su nedavno održani glasno i jasno dali podršku politici Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

Verujemo u mir i stabilnost, verujemo da ove ružne slike koji su bespomoćni i isfrustrirani lideri opozicije, i grupe huligana, stranih plaćenika, ljudi bez cilja i zanimanja, pristojna Srbija više nikada neće gledati.

Verujemo u bolju budućnost, za našu decu, za sve nas.Budimo odgovorni, poštujmo sve preventivne epidemiološke mere i svi zajedno osudimo nasilje radi nasilja”, navodi se u saopštenju OO SNS Lučani.

Lučani Info