Pohvale, nagrade i opraštanje od maturanata OŠ “Akademik Milenko Šušić” u Guči

Dana 2.7.2021. direktorka i odeljenjske starešine OŠ „Akademik Milenko Šušić“ u Guči su se oprostili od maturanata i njihovih roditelja. Zahvalili su se na divnoj saradnji i podršci roditeljima, poručili maturantima da nikada ne zaborave da mogu postići i ostvariti sve što požele i poželeli im sreću u daljem školovanju. Uručili su im svedočanstva i uverenja, posebne diplome, nagradili Đaka generacije, Vukovce, odlične učenike i uspešne takmičare zahvaljujući finansijskoj podršci opštine Lučani.

Svojim znanjem, zalaganjem i osvajanjem diploma na takmičenjima istakao se Jovan Stojić i poneo titulu „Đak generacije”. Zahvaljuju se gospodinu i prijatelju Goranu Ćirjakoviću, vlasniku pekare „Hleb“ iz Guče koji je, kao i prethodnih godina, obezbedio lap – top kao nagradu za Đaka generacije, Jovana Stojića.

Posebno su pohvalili Jovana Stojića, Mateju Jovanovića i Jakova Živkovića koji su u osmogodišnjem školovanju imali odlične ocene iz svih nastavnih predmeta i stekli Diplomu „Vuk Karadžić”.

Knjigama za odličan uspeh i primerno vladanje nagrađeni su Antonije Broćić, Nevena Bugarčić, Ivan Dramlić, Milica Ivanović, Jovana Jovanović, Ognjen Marković, Lazar Radičević, Tamara Radovanović, Jovan Stojić, Mateja Jovanović, Jakov Živković, Milica Pajović i Bogdan Lazarević.

Knjigama su nagradili i učenike koji su se posebno istakli na takmičenjima u školskoj 2020/2021. godini – Jovan Stojić , Mateja Jovanović, Lazar Radojičić i Luka Šušić.

Uručili su posebne diplome učenicima koji su pored odličnog uspeha osvojili i zavidna mesta na takmičenjima :

  • Jovanu Stojiću za uspeh i postignuća na takmičenjima iz srpskog jezika, matematike, biologije fizike i hemije.
  • Lazaru Radičeviću za uspeh i postignuća na takmičenjima iz hemije i matematike.
  • Mateji Jovanoviću za uspeh i postignuća na takmičenjima iz matematike istorije i hemije.
  • Jakovu Živkoviću za uspeh i postignuća na takmičenjima iz matematike i fizike.
  • Bogdanu Lazareviću za uspeh i postignuća na takmičenju iz istorije.
  • Vanji Ratković za uspeh i postignuća na takmičenjima iz fizike i tehnike i tehnologije.

Lučani Info / Radio D