Predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Lučane i Dragačevo” prvi predali potpise

Predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Lučane i Dragačevo” – Srpska napredna stranka”, prvi su predali potpise za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. decembra ove godine. Kutiju sa prikupljenim potpisima građana i listom kandidata, Opštinskoj izbornoj komisiji predao je Milivoje Dolović, aktuelni zamenik predsednice opštine.

Dolović je od predsednika stranke Aleksandra Vučića dobio ovlašćenje da preda listu, ali i dužnost da se stara o sprovođenju izbornih radnji.

Prva na listi odborničkih kandidata je sadašnja predsednica opštine Vesna Stambolić, koja je istakla da je listu Srpske napredne stranke podržalo svojim potpisima 915 građana opštine Lučani.

„Ovaj broj potpisa je solidan broj s obzirom da je za predaju bilo potrebno 200. To pokazuje da SNS ima veliku podršku naroda opštine Lučani. Očekujem izuzetan izborni rezultat, zahvaljujem se svima koji su nas podržali svojim potpisima, ali i svima onima koji će izaći 16. decembra na svoja biračka mesta i zaokružiti redni broj 1”, kazala je Stambolić.

 

 

Milivoje Dolović je istakao da lista broji 35 kandidata i da je njihov izbor bio usmeren ka teritorijalnoj zastupljenosti čitave teritorije opštine.

„Zajedno sa našim koordinatorima iz Izvršnog odbora stranke, smatramo da je došlo do formiranja najbolje moguće liste u ovom trenutku. To je lista koja će na određen način oslikati jedinstvo, a što će se svakako pokazati i sigurno najboljim izbornim rezultatom u poslednje vreme“, kazao je Dolović.

On je istakao da imajući u vidu da u opštini ima 38 mesnih zajednica , a da je broj odbornika smanjen na 35, svakako da će neke mesne zajednice ostati bez odbornika, ali da su se oni trudili da teritorijalno vežu dve ili više MZ, tako da one neće trpeti zbog nedostatka svog odbornika.

Prva na listi Vesna Stambolić, je poručila da kao što su prvi predali listu očekuje da će biti prvi u izbornom rezultatu.

„To ne dovodim u pitanje, naravno očekuje nas naporan rad, ali ovih 915 potpisa nam garantuje da nećemo biti u problemu i očekujemo bolji rezultat nego na prethodnim loikalnim izborima“, kazala je Stambolić.