Preminuo Miloš Lukić

Juče je naš kolega i saradnik, Miloš Lukić, preminuo u beogradskoj bolnici “Dragiša Mišović” od posledica korona virusa.

Ovaj neizmerno dobar, pristojan i požrtvovan čovek borio se s tom bolešću čak od početka novembra i nažalost, uz svu pomoć lekara, bitku nije dobio. Mi smo kao zajednica svih novinara Srbije izgubili jednog od najboljih predstavnika ove profesije, ali pre svega odanog, odgovornog i nesebičnog prijatelja, a sama javnost novinara iz reda najboljih reportera trenutno u Srbiji.

Miloš je bio dugogodišnji saradnik i radnik za skoro sve medije u Čačku i Moravičkom okrugu, a kasnije i nacionalnog Foneta. Od oktobra 2018. godine bio je osnivač i vlasnik novinske agencije MNA, s kojom je samostalno izveštavao, ujedno pomažući svima nama kada je bilo najzahtevnije i najteže, odlazeći na mesta i događaje na koje bi malo ko pristao da odlazi, uključujući i žarišta aktuelne pandemije.

Miloš Lukić rođen je 14. oktobra 1985. godine u Čačku.

Kolektiv radija “D” i portala “Lučani Info” izražava duboko žaljenje njegovoj porodici i prijateljima. Miloševo profesionalno nasleđe i njegovo iskreno prijateljstvo neće nikad biti zaboravljeno.

Lučani Info / Radio D