Rajko Milosavljević ponovo u Lučanima

Radomir Rajko Milosavljević ponovo će nositi dres lučanske Mladosti. Sa prvim danom priprema, u Lučane je stigao veoma kvalitetan ofanzivni vezni fudbaler.

Dres Mladosti nosio je punih 10 godina, da bi u leto 2017. godine, otišao u Super ligu Švajcarske u ekipu Lugana. Nakon šestomesečnog boravka u Švajcarskoj, postao je član Larise iz Grčke, gde je proveo naredne tri i po godine, a jedno vreme bio je i kapiten ovog tima.

“Veoma sam zadovoljan što ću ponovo nositi plavo-beli dres. U Lučanima sam stekao potpunu fudbalsku afirmaciju, igrajući za više mlađih selekcija, pa sve do prvog tima. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa ljudima iz uprave i stručnog štaba i što ću opet biti deo jednog veoma organizovanog kolektiva. Ponovo ću igrati sa nekima od igrača, koji su bili deo tima, kada smo beležili najbolje rezultate u istoriji Mladosti”.

Rajko Milosavljević je bio član najuspešnije generacije Mladosti, koja je u sezoni 2016/2017 ostvarila plasman na 4. mesto u prvenstvu i tako izborila igranje u evropskom takmičenju.

Lučani Info / Radio D