Samuel Baha u plavo-belom dresu

Mladost će u narednoj sezoni biti jača za Kamerunca Samuela Regisa Bahu. Ovaj ofanzivni vezni igrač, po potrebi može igrati i na poziciji napadača. Baha će u oktobru napuniti 24 godine, a sa ekipom Mladosti trenira od priprema na Tari:

“Pre mog dolaska u Lučane čuo sam puno lepih reči o ovom klubu, a sada sam se uverio da je stvarno tako. Izuzetno sam prihvaćen i veoma brzo sam se uklopio. Smatram da je ovo prava sredina za moje dalje napredovanje u karijeri i da ću svojim igrama opravdati ukazano poverenje. Mislim da smo se odlično pripremili što će nam pomoći da napravimo dobre rezultate u nastupajućoj sezoni”.

Baha je počeo da igra fudbal u rodnom Kamerunu, gde je nastupao za ekipe Unisport i Renesans Ngoumou, a u Africi je još bio član Marse iz Tunisa. U Lučane dolazi iz kruševačkog Napretka za koji je nastupao prethodne dve sezone. Tokom karijere igrao je za mlađe reprezentativne selekcije svoje zemlje, gde je zabeležio 10 nastupa za U-17 i šest nastupa za U-19 reprezentacije Kameruna. U lučanskom timu nosiće dres sa brojem 17.

Lučani Info / Radio D