Sindikati odbrambene industrije Srbije uručili zahvalnicu Milovanoviću

Šest vodećih sindikalnih organizacija namenske industrije u Srbiji, „Sloboda”, „Prvi Partizan”, „Krušik”, „Prva petoletka”, „Zastava” i „MB – Namenska”, odlučili su da Radošu Milovanoviću direktoru preduzeća „Milan Blagojević – Namenska” iz Lučana uruče posebno priznanje zbog, kako stoji u obrazloženju ,,doprinosa koje je nakon sankcija i bombardovanja pružio da Radničke sportske igre (RSI) postanu tradicija okupljanja radničke klase.”

„Sreća, to je kada u životu za prijatelja imaš mudrog i hrabrog čoveka i priliku da od njega nešto naučiš”, ispisano je na plaketi gde u potpisu stoje imena predsednika sindikata šest najvećih kompanija namenske industrije u zemlji, Zorana Stanića (PPU), Dragana Ilića (Zastava), Dragana Jekića (Sloboda), Branka Petrovića (Krušik), Nenada Milivojevića (Prva iskra) i Zorana Babića (MB-L).

Sportske igre održane su od 4. do 8. septembra u Brzeću podno Kopaonika gde se oko 200 radnika nadmetalo u odbojci, fudbalu, streljaštvu, basketu i drugim disciplinama.

Na završnoj svečanosti pristvovao je Bojan Jocić, državni sekretar koji je radnike pozdravio u ime ministra odbrane države Srbije Aleksandra Vulina.
„Danas ste svi pobednici i želim da iduće godine budete još uspešniji ne samo u sportu već u onome što život znači, a i u poslu naravno“, kazao je Jocić.

GZS