Skupština opštine Lučani: Odluka o regulisanju saobraćaja u naseljenim mestima opštine Lučani

Skupština opštine Lučani na sednici održanoj 16.03.2020. godine donela je ODLUKU O REGULISANjU SAOBRAĆAJA U NASELjENIM MESTIMA OPŠTINE LUČANI

Jednosmerne ulice su:

U Lučanima:

  • Deo ulice Jugoslovenske armije od trijangla do raskrsnice sa ulicom Dragačevski bataljon, sa smerom kretanja od ulice Dragačevski bataljon
  • u starom naselju: ulica Voje Pajića sa smerom kretanja vozila prema novoj trafo stanici, Omladinska ulica sa smerom kretanja od ulice Voje Pajića ka hotelu „Kablar“ i od raskrsnice sa ulicom Ive Andrića ka ulici Jugoslovenske armije.
  • u novom naselju: ulica 4. decembar sa smerom kretanja od Osnovne škole ka stepeništu, ulica Ratka Jokovića sa smerom kretanja od Osnovne škole ka ulici Dragačevski bataljon, ulica Ranka Tajsića sa smerom kretanja od ulice Dragačevski bataljon ka Osnovnoj školi i od ulice Dragačevski bataljon ka Prvomajskoj ulici, Prvomajska ulica od raskrsnice sa ulicom Ranka Tajsića sa smerovima levo i desno ka ulici Dragačevski bataljon.
  • Ulica Jugoslovenske armije sa smerom kretanja od raskrsnice sa Radničkom ulicom do trijangla na raskrsnici sa ulicom Dr Dragiše Mišovića i obaveznim skretanjem desno ka ulici Dr Dragiše Mišovića.
  • Deo ulice Jugoslovenske armije, od raskrsnice sa ulicom Braće Marković do raskrsnice sa Cvetnom ulicom, sa smerom kretanja ka Cvetnoj ulici.

U Guči :

  • Deo ulice Republike od mosta na Dupljaju do raskrsnice sa ulicom Prote Gučanina.

Lučani Info / Radio D