SNS Lučani: Program Dveri baziran na uvredama, incidentima i nasilju

Opštinski odbor Srpske napredne stranke opštine Lučani osuđuje ponašanje Boška Obradovića i njegovih sledbenika koje ocenjuje kao nedolično i krajnje necivilizovano.

Saopštenje za javnost prenosimo u celosti:

“Nije prvi put da samozvani lider SzS-a u nemoći da se konsoliduje sa svojim političkim istomišljenicima, a ruku na srce malo ih je, pribegne sili. Nasilje u Narodnoj skupštini zdrava i demokratska Srbija i njeni građani ne žele da gledaju. U svojim redovima su nedavno dobili i glumca, Dragana Đilasa, koji je svojim krokodilskim suzama pokušao da dobije jeftine političke poene. Nakon tog neslavnog čina, Obradović je u svojoj režiji krenuo u napad.

Narodni poslanici su predstavnici naroda i niko ne bi smeo da primenjuje silu nad ljudima koji se bore za bolju Srbiju. Napad na ministra Zlatibora Lončara, narodnog poslanika Marijana Rističevića i nekoliko narodnih poslanika, najbolji je pokazatelj načina na koji oni deluju – primitivno i necivilizovano.

Opštiniski odbor SNS Lučani poručuje svim svojim članovima, simpatizerima kao i svim građanima Republike Srbije da nikada neće odustati od politike mira, stabilnosti i borbe za bolju budućnost.

Srbija je demokratska zemlja u kojoj svi, pa i Boško Obradović imaju pravo da kroz poštenu i fer trku na izborima dobiju poverenje građana, ali čini se da je njihov politički program baziran isključivo na uvredama, incidentima i nasilju.

Ovakvo ponašanje je nedopustivo i pozivamo nadležne službe da reaguju u skladu sa svojim nadležnostima”, navodi se u saopštenju OO SNS u Lučanima.

Lučani Info