Udruženje “Naše Dragačevo” uručilo brtasku pomoć porodici Plazinić iz Guberevaca, sa četvoro dece

Povodom predstojećeg početka nove školske godine Udruženje “Naše Dragačevo” je u skladu sa svojim programskim ciljevima pomaganja porodicama slabijeg imovnog stanja, uručilo šestočlanoj porodici Momira i Milice Plazinić, iz Guberevaca, u Gornjim Plazinama, pomoć koju su prikupili članovi Udruženja “Naše Dragačevo” u školskom priboru, sveskama, garderobi za decu i odrasle, obući, knjigama i slatkišima.

Porodica Plazinić ima četvoro dece ćerku Mladenu, koja kreće u peti razred, sina Mladena koji kreće u prvi razred, Nikolu od 4 godine i Nikolinu od godinu dana.

Izdržavaju se od rada u nadnici i prihoda sa skromnog imanja. Žive u veoma teškim uslovima, bez kupatila i sanitarnog čvora.

Devojčica Mladena je odličan đak osnovne škole u Goračićima sa svim peticama.

Članovi Udruženja “Naše Dragačevo” se nadaju da će uspeti da pronađu ljude dobre volje koji bi značajnije pomogli Plazinićima, pre svega da bi prizidali i opremili kupatilo, koje im je preko potrebno.

Ovo je prva akcija ovog tipa od strane Udruženja “Naše Dragačevo”, sa kojima će još intenzivnije nastaviti u budućnosti.

Ovim putem Udruženje “Naše Dragačevo”, zahvaljuje se svim članovima i prijateljima koji su bili donatori akcije bratske pomoći porodici Plazinić.

Lučani Info / Radio D