Uspešna sreda za sve mlađe kategorije

Veoma uspešnu sredu, odnosno vanredno kolo, imale su sve mlađe selekcije FK”Mladost”. Ostvarene su tri ubedljive pobede uz 14 postignutih i samo jedan primljen gol. Omladinci, kadeti i pioniri slavili su ubedljive pobede.

Omladinci su u okviru 6.kola Omladinske lige Srbije, na svom terenu savladali ekipu OFK Beograda rezultatom 4:1. Golove za plavo-beli tim postigli su Filip Žunić dva i po jedan Nikola Stanisavljević i Nemanja Kos. Posle 6 odigranih kola izabranici Dragiše Žunića osvojili su 12 bodova i nalaze se na deobi 4. i 5. mesta na tabeli.

Kadetski tim koji vodi Dejan Stojanović ostvario je veoma važnu pobedu u utakmici 6. kola Kadetske lige Srbije, pošto su na domaćem terenu savladali kraljevački Kiker rezultatom 4:0. Dvostruki strelci na meču bili su Marko Pelivanović i Strahinja Stojanović. Posle ove pobede kadetska ekipa Mladosti nalazi se na sredini tabele sa osvojenih 6 bodova.

Pionirska ekipa u Pionirskoj ligi Zapadne Srbije pruža dobre igre i niže visoke pobede. Ovoga puta izabranici Ivana Draškića, kao gosti, savladali su u Čačku ekipu Kindera rezultatom 0:6. Posle tri odigrana kola ova ekipa ima maksimalan učinak od 9 bodova uz gol razliku 25:2.

Lučani Info / Radio D