„Veselo zvonce“ među najboljima u zemlji

Školski list, „Veselo zvonce“ , OŠ“Marko Pajić“ iz Viče, i ove godine, našao se na listi najboljih, prema mišljenju Društva za srpski jezik i književnost. Na konkursu za najbolje osnovnoškolske i srednjoškolske listove i časopise, a u konkurenciji sa velikim brojem listova iz cele zemlje, „Zvonce“ je osvojilo treće mesto.


Pored stalnih rubrika, tema trećeg izdanja bila je „Lude godine nekad i sad“. Mladi novinari sakupili su dosta materijala i u obliku zanimljivih novinskih formi predstavili mladost svojih roditelja, baka i deka, praveći paralelu sa trenutkom u kojim oni žive. Zasluge za ovaj veliki uspeh pripadaju svim učenicima i nastavnicima škole, a posebno uredničkom timu koji su činili učenici: Kristina Karadžić, Aleksandar S. Kovačević i Miloš Mihailović i nastavnici: Marijana Stefanović, Marina Sekulić i Jelena Luković. Stručnu pomoć za vizuelni izgled pružio je dizajner Aleksandr Anđelić.


Direktorki škole, Snežani Joksimović, danas je, na Filološkom fakultetu u Beogradu uručena nagrada i diploma za osvojeno treće mesto na ovom konkursu.