Vučić: “MB Namenska” je motor razvoja Lučana, nastavićemo da je podržavamo

Predsednik SNS, Aleksandar Vučić, obratio se okupljenim građanima u Domu kulture u Lučanima i istakao da je SNS u ovom kraju uvek imala jaku podršku.

“Ovo je peti put da sam došao u Lučane, i ne dolazim samo kad je lepo i da me snimaju kamere. Bio sam ovde kad su kuće bile poplavljene i kad je Lučancima bilo najteže. Odmah smo reagovali, i izgarađen je savremeni nasip za odbranu od poplava u koji je iz državnog budzeta izdvojeno 3,5 miliona evra. Privrednici su me pitali da li da napuštaju ovaj kraj zbog problema sa Bjelicom, ja sam im rekao da ostanu jer će problem biti rešen i u tome smo uspeli. Uskoro će sistem biti kompletiran i rizik od poplava potpuno isključen. Važno je da osetite da država brine o svim svojim građanima i da ste svi sigurni. Ne smemo zaboraviti ni ulaganja u putnu infrastrukturu, tu ćemo raditi još intenzivnije”, izjavio je Aleksandar Vučić.

On je naglasio da su bitna finansijska sredstva uložena u kompaniju “MB Namenska” i da će se ulagati još.

“Dali smo 4,4 miliona evra preduzeću “Milan Blagojević Namenska”, i u naredne dve godine uložićemo dodatan novac kako bi ta fabrika postigla još bolje rezultate. Želimo da “MB Namenska” bude motor razvoja čitave lučanske opštine, da bude još snažnija i ponos cele države”, istakao je Vučić.

Prva na listi SNS u Lučanima, Vesna Stambolić rekla je da je za četiri godine uloženo 1,7 milijarde dinara u ovu opštinu.

“Rekonstruisani su javni objekti, škole i putna mreža u koju je dato preko 200 miliona dinara. Uradili smo puno, ali još treba mnogo toga. Koje su sve investicije bile u Lučanima, mogla bih da pričam satima, ali mislim da to nije potrebno. Lučanci su hrabri, pametni, ne vole da ih lažu i za četiri godine mogli su da shvate od koga mogu da očekuju podršku i pomoć kako bi išli putem razvoja i prosperiteta. Zato pozivam sve da u nedelju izađu na izbore i zaokruže broj jedan i daju svoj glas listi “Aleksandar Vučić – zato što volimo Lučane i Dragačevo”, jer to je glas za bolju budućnost svih i glas koji će pružiti podršku predsedniku, ali i državi Srbiji”, rekla je Stambolić.

RINA / Radio D