Vukašin Dramlić: Posetioci iz Guče nose najlepše uspomene

Pored promotivnih aktivnosti, Turistička organizacija će se kao i prethodnih godina pobrinuti za smeštaj, s tim da je ove godine novina to što nećemo praviti naš kamp, već ćemo okupiti najveće kampove koji postoje u Guči i objedinili njihovu ponudu – kaže za “Danas” Vukašin Dramlić, direktor Turističke organizacije “Dragačevo”.

On objašnjava da se Turistička organizacija na taj potez odlučila kako bi posetioci mogli da odvoje kvalitetne kampove od onih manje kvalitetnih, te kako bi turisti koji dođu u Guču iz nje poneli samo najlepše uspomene. Dramlić navodi da će, kao svake godine, na nekoliko lokacija u Guči biti postavljeni info pultovi, gde će svi posetioci moći da dobiju informacije ne samo o saboru, već o kompletnoj turističkoj ponudi Opštine Lučani.

– U predsaborskom periodu, Turistička organizacija “Dragačevo” obavila je niz promotivnih aktivnosti u zemlji i inostranstvu. Bili smo u Trebinju, Temišvaru, Ljubljani kao i ostalim gradovima širom Srbije i regiona. Takođe, uradili smo i “bilbord kampanju”, koja je i sada u toku. Na svim važnijim putnim pravcima širom Srbije postavili smo bilborde kojima pozivamo posetioce da posete Dragačevski sabor trubača – navodi Dramlić.

On najavljuje i prodaju zvaničnih suvenira Sabora za vreme festivala, kako bi posetioci kad odu iz Guče imali nešto što će ih podsećati na lepe trenutke koje su tamo doživeli.

Piše: Miloš D. Miljković / Danas

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *